Komentarze
- ;-) Czasopismo suuuuper!!!! Myślę, ze dużo przepis...
- Czasopismo jest dla mnie za drogie. Jednak je kupu...
- :oops: czasopismo super.Na zamówiony towar czekała...
- Bardzo szybka zamówionego towaru.Super czasopismo ...
- Moje ulubione czasopismo!
Packa cukiernicza (18,5 cm x 9,5 cm) |
||
Powiększ zdjęcie |
||
Cena:
21.00 zł
|
||
PACKA CUKIERNICZA Niezastąpiony element przy wyrobie tortów marcepanowych. Znacznie ułatwia pracę, wpływa na formę i estetykę tortu. Plastikowy przyrząd do wygładzania powierzchni i boków tortu obłożonego masą cukrową. Niezbędnik dla miłośników tortów w stylu angielskim. Pozostawia perfekcyjnie gładką powierzchnię tortów. Jedna z krawędzi jest płaska, co pomaga w wygładzeniu dolnej krawędzi ciasta i przy tortach o niestandardowych kształtach, np. serduszkach.
Sposób użycia:
Masę marcepanową lub lukier plastyczny rozwałkować i przenieść na tort. Rozpoczynając od środka delikatnie dociskać lukier do ciasta. Wygładzać w kierunku brzegów, następnie wygładzić boki tortu, delikatnie dociskając do dołu. Nadmiar masy odciąć nożykiem.
Wymiary: Długość: 18,5 cm Szerokość: 9, 5 cm Zapytaj o produkt |
||